Érd,Kis-Duna utca 7-9.

AKCIÓS TÉLI SZERVIZ AJÁNLATOK


TÉLI ÁTVIZSGÁLÁS nettó 6 990 Ft-ért (Bruttó: 8 877 Ft)

Vizsgáltassa át autóját szakértőink segítségével. Kollégáink ellenőrzik a fékeket, az akkumulátort, a folyadékokat, a gumiabroncsokat és autója összes fontos alkatrészét, hogy minden zökkenőmentesen működjön.


 • Ablaktörlő lapátok állapotának ellenőrzése
 • Motorolaj- és fékfolyadékszint, valamint szélvédőmosó folyadék ellenőrzése
 • Fagyállófolyadék fagyáspontjának ellenőrzése
 • Külső- és belső világítás, valamint a fényszóró beállításának ellenőrzése
 • Gumiabroncsok állapotának, légnyomásának és a futófelület mélységének ellenőrzése
 • Karosszéria és lengéscsillapítók állapotának vizuális ellenőrzése
 • Kipufogórendszer állapotának vizuális ellenőrzése
 • Fékek vizuális ellenőrzése
 • Akkumulátor ellenőrzése
 • Fűtés (a hátsó ablaki fűtést is beleértve) és a fűtőmotor működésének ellenőrzése*
 • Első szélvédő állapotának ellenőrzése
 • A zárak, ajtópántok, kilincsek és a motorháztető zárszerkezetének olajozása

*Az ajánlat a kabinszűrő ellenőrzésére nem vonatkozik.


20% BIZONYOS EREDETI ALKATRÉSZRE

A Mopar® alkatrészeket a hosszútávú megbízhatóság, kényelem és teljesítmény jegyében tervezték. A kedvezmény kizárólag az átvizsgálás során feltárt problémákban érintett megjelölt eredeti alkatrészekre vonatkozik!

20% SZEZONÁLIS TARTOZÉKOKRA

A Mopar® termékeivel személyre szabhatja autóját. Válasszon a különböző tetőcsomagtartók, szőnyegek és csomagtérrendezők széles választékából.

AKCIÓS WÜRTH TERMÉKEK SZÉLES KÍNÁLATA:
QUICK FRESH AKTÍV FERTŐTLENÍTŐSPRAY* 99,99% VÍRUSÖLŐ HATÁS!

 • TISZTÍTÁS - Különböző szennyeződések, piszok, a nemkívánatos anyagmaradványok eltávolítása, beleértve a lerakódott tisztító és fertőtlenítőszereket. A legtöbbször nincs szükség a felület fertőtlenítésére, mivel már alapos tisztítással is hatékonyan léphetünk fel a baktériumokkal szemben.
 • FERTŐTLENÍTÉS - Kémiai vagy fizikai folyamat, amely során az egészség megőrzése mellett a káros mikroorganizmusok elpusztulnak. Fertőtlenítés során általában a baktériumoknak 0,001%-a marad életben. A folyamat következő szintje a sterilizálás
 • HIGIÉNIA - A tisztítás és fertőtlenítés kombinációja biztosítja a higiéniát. A mikroorganizmusok feletti koszréteg csökkenti a fertőtlenítőszerek hatását, így elengedhetetlen, hogy a fertőtlenítést tisztítás előzze meg! A mennyiséget illetően, a több nem mindig jobb. A tesztelt fertőtlenítőszerek a baktériumok több, mint 99%-át eltávolítják. A túlzott mennyiség nem növeli ezt a hatást - a feleslegesen felhordott anyagot utólag el kell távolítani.

*Vírusölő hatás EN 14476:2019 szabvány szerinti, pl.: HIV, HCV, HBV, az influenzavírusok, valamint a koronavírusok (SARS-CoV-1 és SARS-CoV-2) ellen bizonyítottan hatásos!Az ajánlat 2020.10.12-től 2020.11.30-ig érvényes Fiat, Fiat Professional, Alfa Romeo, Jeep márkaszervizeinkben. Az alkatrész kedvezmény nem vonatkozik az alkatrész üzletben való megvásárlására. Az árkedvezmény a hivatalos listaárra vonatkozik és nem terjed ki a munkadíjra. Minden alkatrészt a kedvezményt biztosító hivatalos márkaszervizben kell beszerelni. Az FCA Central & Eastern Europe Kft. és az Autócentrum Szabó Kft. fenntartja a jogot az ajánlatok előzetes értesítés nélküli megváltoztatására vagy megszüntetésére. A kampány egyéb feltételeiről érdeklődjön márkakereskedésünk egyikében. A feltüntetett ajánlatok tájékoztató jellegűek nem minősülnek konkrét ajánlattételnek. A tájékoztatás nem teljes körű. További részletekért kérjük keresse fel márkaszervizünket.Szerviz bejelentkezési űrlap

Jelentkezzen be kényelmesen, online űrlapunk segítségével szervizünkbe!

Az űrlap elküldéséhez csak a csillaggal jelölt mezők megadása kötelező, azonban kérjük, hogy a gyorsabb ügyintézés érdekében, lehetőség szerint minden mezőt töltsön ki!
Munkatársaink


Fiat Szabó - Autócentrum Szabó
Cím
2030 Érd, Kis-Duna u. 7-9.
Telefon
+36 (23) 524 028
Nyitva tartás
Új- és használt autó értékesítés
H-P: 08:00-18:00
Szombat: 09:00-13:00
Vasárnap: Zárva
Szerviz
H-P: 08:00-17:00
Sz-V: Zárva

Visszahívást kérek


Oldalainkon HTTP sütiket használunk, a jobb működésért. További információk