Érd,Kis-Duna utca 7-9.

TAVASZI SZERVIZ AKCIÓK

AUTÓKLÍMATISZTÍTÁS SZERVIZCSOMAG 11 900 FT*

Ha klímás autója utasterében kellemetlen szagot érez, amelynek nem ismeri a forrását, a gépkocsit azonnal vigye márkaszervizbe!

A tisztítatlan klímaberendezés veszélyei:

Az ún. légionárius betegség okozója a gépkocsi klímaberendezésében tartósan megtelepedő legionella pneumophila baktérium, amely az általa szennyezett nedves levegő belélegzésével súlyos tüdőgyulladást okozhat. Hogy a baktérium elszaporodását megakadályozza, érdemes autója klímaberendezését évente ellenőriztetni akkor is, ha látszólag tökéletesen működik.

A tisztítási eljárás:

A klímatisztítás szerviz beavatkozás során minőségi klímatisztító spray-vel és gyárilag előírt technológiával áttisztítják a klímakört. A beavatkozás kellemes, tiszta illatot eredményez az utastérben.

Jó tanács! Cseréltesse rendszeres időközönként a pollenszűrőt is!

A klímatisztítás csomag mellé 15% kedvezményt biztosítunk pollenszűrőkre, sőt bizonyos klímaalkatrészekre is.

KONTROLLCSOMAGOK MŰSZERES MÉRÉSEKKEL 11 900 FT-TÓL*

Tavaszi akciónkban nem csak új műszaki átvizsgálás csomagokkal várjuk, de az állapotfelmérés során feltárt kopások, hibák karbantartásához és javításához számos alkatrészcsaládból 15% kedvezményt biztosítunk a kontrollcsomagok mellé.**

ÉRTÉKBECSLÉS KIEGÉSZÍTŐ SZOLGÁLTATÁS A 150 PONTOS ÁTVIZSGÁLÁSHOZ
Az értékbecslés alapja a márkakereskedés/márkaszerviz által használt szoftver rendelkezésére állásától és típusától függ, illetve az átvizsgálás során megállapítottak alapján kerül meghatározásra. Ez az érték egy becsült, körülbelüli érték, mely értékesítési pontonként, a kereslet-kínálat függvényében változhat. A csomag önállóan nem, csak a 150 pontos komplex átvizsgálás mellé, kiegészítő szolgáltatásként vásárolható meg.


Szerviz bejelentkezési űrlap

Jelentkezzen be kényelmesen, online űrlapunk segítségével szervizünkbe!

Az űrlap elküldéséhez csak a csillaggal jelölt mezők megadása kötelező, azonban kérjük, hogy a gyorsabb ügyintézés érdekében, lehetőség szerint minden mezőt töltsön ki!

*A klímatisztítás gyári klímasprayvel végzett eljárást. A szerviz- és alkatrészajánlatok 2023. április 17-től 2023. június 15-ig érvényesek Fiat márkaszervizeinkben. A pollenszűrő kedvezményt és a kiegészítő kedvezményeket - melyek a klímaberendezés meghatározott alkatrészcsaládjaira vonatkoznak- csak a klímatisztítás szervizcsomagot vagy a 150 pontos kontrollcsomagot megvásárló ügyfeleinknek biztosítjuk. A tájékoztatás nem teljes körű, az F Automobil Import Kft. fenntartja magának a jogot az ajánlat módosítására vagy visszavonására. Jelen hirdetés nem minősül szerződéses ajánlatnak. A szolgáltatás részleteiről és az igénybevételi feltételekről márkaszervizeinkben kérhet tájékoztatást. Az ajánlatok más akcióval, kedvezménnyel, hűségprogrammal nem vonhatók össze.

**Az ajánlatok 2023. április 17-től 2023. június 15-ig vagy visszavonásig érvényesek Fiat márkaszervizeinkben. A tájékoztatás nem teljes körű, a kiegészítő kedvezményes ajánlatokat – melyek meghatározott alkatrészcsaládokra vonatkoznak - csak meghatározott kontrollcsomagot megvásárló ügyfeleink számára biztosítjuk. Az F Automobil Import Kft. fenntartja magának a jogot az ajánlat módosítására vagy visszavonására. Jelen hirdetés nem minősül szerződéses ajánlatnak. A szolgáltatás részleteiről és az igénybevételi feltételekről márkaszervizeinkben kérhet tájékoztatást. A képek illusztrációk. Az ajánlatok más akcióval, kedvezménnyel, hűségprogrammal nem vonhatók össze, és nem bonthatók.

A gyári technológiával újragyártott környezettudatos termékek minősége megegyezik az eredeti gyári alkatrészével. A termék betétdíjas lehet.

Munkatársaink


Fiat Szabó - Autócentrum Szabó
Cím
2030 Érd, Kis-Duna u. 7-9.
Telefon
Nyitva tartás
Értékesítés:
Hétfő-Péntek: 08:00-17:00
Szombat: 09:00-13:00
Vasárnap: Zárva

Szerviz/Alkatrész:
Hétfő-Péntek: 08:00-17:00
Szombat-Vasárnap: Zárva

Visszahívást kérek


Oldalainkon HTTP sütiket használunk, a jobb működésért. További információk