Érd,Kis-Duna utca 7-9.

ÚJ 500 & PANDA HIBRID MODELLEK


FIAT HIBRID MODELLEK MÁR 3.699.000 FT-TÓL*A TERMÉSZET HAJTJA


Új 500 és 500C Mild Hybrid Launch Edition

A városi autók ikonja most már hibrid változatban is elérhető, stílusa is zöldebb lett. Az 500 és 500C MILD Hybrid az exkluzív, harmatzöld színnel, valamint Seaqual™ ülésekkel mutatkozik be, emellett a hibrid autók minden előnyét is kínálja. Csökkentsd a károsanyag-kibocsátást és a fogyasztást akár 20 százalékkal**, és készülj fel arra, hogy stílusosan változtasd meg a világot. (**Az NDc2 homológ adatokhoz képest)FIAT 500 MEGTEKINTÉSE >>

Új Panda Mild Hybrid Launch Edition

Legyen minden hibrid! A Panda a barátodból a környezet barátjává is válik, köszönhetően a hibrid meghajtásnak, és a Seaqual™ üléseknek, amelyek a tengerekből kihalászott, újrahasznosított műanyagból készültek. Csökkentsd a károsanyag-kibocsátást és a fogyasztást, és élvezd a hibrid autók minden előnyét.FIAT PANDA MEGTEKINTÉSE >>

TERMÉSZETES STÍLUS
Lélekben hibrid, egyedi stílusát pedig a természet színei inspirálták. Az Új 500 és Panda Hybrid Launch Edition-t egyedi és elegáns „Zöld Harmat“ fényezéssel kínáljuk, amely tökéletesen illik az 500-as klasszikus elemeihez és a Panda összetéveszthetetlen stílusához is. Mindegyik autó B-oszlopán megtalálható a Launch Edition logója.
Most új D-FENCE csomaggal is elérhető, ami nagyteljesítményű pollenszűrőt, HEPA-szűrőt és UV lámpát tartalmaz, melyek segítenek tisztán tartani az autó belterét.


TENGERNYI ÚJÍTÁS
Válj eggyé a természettel, azáltal, hogy segíted. Ezt teszi az új 500 és Panda Hybrid Launch Edition. Nézzük például az üléseket: díjnyertes SEAQUAL® YARN szövetből készültek, amely magas minőségéről és arról híres, hogy 100%-ban újrahasznosított, az óceánok, strandok és folyótorkolatok műanyaghulladékából készül.


A VÁLTOZÁS VEZÉREL
A Panda és az 500-as új, hibrid motorja lehetővé teszi, hogy a jelenlegi motorokhoz képest 20%-kal csökkentsd** a szén-dioxid kibocsátásodat, valamint könnyen irányíts mindent a TFT kijelzőnek köszönhetően. Sőt, ha hibridre váltasz, annak előnyeit nemcsak a környezet élvezi, hanem te is: a hibrid motorok pozitív környezeti hatásának köszönhetően az országok többségében gazdasági és mobilitási előnyökkel is jutalmazzák a hibrid járművek vezetőit. (**Az NDc2 homologizációs mértéke szerint)

A tájékoztatás nem teljes körű és nem minősül szerződéses ajánlatnak, továbbá az FCA Central and Eastern Europe Kft. fenntartja a kondíciók változtatásának, valamint az akció visszavonásának jogát. Az akciós ár a Fiat 500 1.0 70LE POP verziójára vonatkozik, ami a D-FENCE Csomag árát nem foglalja magába. Az akciós ár a készlet erejéig, illetve visszavonásig érvényes! Részletekért forduljon az akcióban részt vevő márkakereskedéseinkhez. Vegyes átlagfogyasztás: 3,9-4 l/100km; CO2-kibocsátás: 89-94 g/km. Az akció visszavonásig vagy a készlet erejéig érvényes az akcióban résztvevő márkakereskedéseknél. Az itt közölt adatok tájékoztató jellegűek és nem minősülnek szerződéses ajánlattételnek. Részletekért tájékozódjon a www.fiat.hu weboldalon vagy az akcióban résztvevő Fiat márkakereskedéseinkben. A képen látható autó illusztráció. A képek csak illusztrációk!

Munkatársaink


Fiat Szabó - Autócentrum Szabó
Cím
2030 Érd, Kis-Duna u. 7-9.
Telefon
+36 (23) 524 028
Nyitva tartás
Új- és használt autó értékesítés
H-P: 08:00-18:00
Szombat: 09:00-13:00
Vasárnap: Zárva
Szerviz
H-P: 08:00-17:00
Sz-V: Zárva

Visszahívást kérek


Oldalainkon HTTP sütiket használunk, a jobb működésért. További információk