Alkatrész

AkciókGyári alkatrészekKiegészítőkWebshopSzezonális termékekElérhetőség

Alkatrész értékesítés

Hazánkban egyedülállóan nagy alkatrész és tartozék raktárkészlettel rendelkezünk. Első sorban eredeti alkatrészeket tartunk legszélesebb választékban, de természetesen utángyártott alkatrészek beszerzésére is van lehetőség. Raktárkészleten nem levő alkatrészeket a megrendelést követően, legkésőbb 4 napon beszerezzük.

Válasszon mindig eredeti alkatrészeket.

Senki sem ismeri úgy az autóját, mint mi, senki sem ismeri ennyire minden részletét. Az eredeti Fiat, Alfa Romeo, Lancia és Fiat Professional alkatrészek garantálják a biztonságot, megbízhatóságot, teljesítményt és kényelmet.
Ön biztos abban, hogy autója mindig a legjobb teljesítményét nyújtja? Gondoljon arra, hogy a volán mögött tapasztalt rugalmasság és teljesítmény, az irányítás és a stabilitás olyan alkatrészeken múlnak, melyek idővel elhasználódnak. Az eredeti, gyári alkatrészek azonban garantálják a maximális hatékonyságot, és lehetővé teszik, hogy élvezze a nagyfokú teljesítményt és a teljes biztonságot vezetés közben.

Kedvezményes 3+ szerviz csomagok

Minden általunk forgalmazott és szervizelt 3 évesnél idősebb gépjármű modellre egyedi költséghatékony megoldást dolgoztunk ki. Szervizcsomagjaink jelentős alkatrész és munkadíj kedvezményt tartalmaznak. Rendelje meg szervizcsomagjainkat webshopunkban!

A webshop megnyitásához klikkeljen a címre vagy a képre!

Gumik és kerekek

Tudta, hogy autója kerekei mindössze egy tenyérnyi területen érintkeznek az aszfalttal? Ez az apró terület az egyetlen kapcsolat az úttal, miközben vezetünk. Épp ezért könnyű belátni, milyen fontos, hogy mindig megfelelő gumiabroncsot használjunk. Megbízható, márkás téli és nyári gumiabroncsokat kedvező áron kaphatja meg webáruházunkban. Munkatársainak szakértelme garancia arra, hogy Ön a megfelelő gumiabroncsot válassza.

Kiemelt WebShop termékeink

  Elérhetőségeink

  Szerviz

  Térkép

  Adja meg a címét, és megtervezzük a hozzánk vezető utat!
  Város:  
  Cím: